بوستر پمپ اب - An Overview

در قسمت‌های قبل گفته شد که دو پارامتر اصلی انتخاب بوستر پمپ، هد و دبی است. روش محاسبه هد و دبی پمپ ساختمان با مثال عینی توضیح داده شد.

ساختار پیچیده و دقیق بوستر پمپ، به طور هماهنگ با یکدیگر کار می‌کنند تا فشار مایعات را به حد مطلوبی افزایش دهند. با توجه به کاربردهای گسترده و اهمیت بوستر پمپ در صنایع مختلف، آشنایی با عملکرد، مزایا و معایب، نکات نصب و نگهداری برای شما عزیزان اهمیت زیادی دارد.

نصب پکیج بوستر پمپ: پکیج بوستر پمپ باید به مکان نصب مناسب با استفاده از تجهیزات مخصوص نصب شود. تجهیزات مخصوص شامل اتصالات لازم برای خطوط آب و اتصال برق می‌شود.

بوستر پمپ مجموعه ‌ای از یک تا چند پمپ می باشد که به شکل موازی در کنار هم کار خواهند کرد. این مجموعه از طریق یک تابلوی کنترل تحت فرمان قرار خواهد گرفت و هدف نهایی آن این است که بتواند سطح دبی آب در ساختمان را در رنجی مطلوب و ثابت نگه دارد.

این قسمت از سیستم بوستر پمپ وظیفه ی استخراج مایعات از منبع (مانند چاه یا مخازن) و ایجاد ورودی مناسب برای پمپ‌ها را بر عهده دارد.

زمانی که دبی مورد نیاز سیستم زیاد نیست، از پمپ‌های بزرگ استفاده نمی‌شود. برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کاهش استهلاک پمپ‌های بزرگ، از یک پمپ جوکی یا پمپ پیشرو با ظرفیت کمتر استفاده می‌شود.

میزان آب مصرفی در شبکه‌های مختلف متغیر است و شامل الگوی مشخصی نمیباشد. همچنین با وجود احتمال قطع شدن جریان آب در برخی نقاط یا ساختمان ها در اثر نوسانات فشار آب یا بهنگام آتش سوزی، باید این افزایش و یا کاهش فشار تحت کنترل بوده و تنظیم شود.

بوستر پمپ دور متغیر امکان تنظیم دقیق دبی و فشار آب را بر اساس نیازهای مختلف فراهم می‌کند، در حالی که در بوستر پمپ دور ثابت این امکان وجود ندارد.

بوستر پمپ آتشنشانی نوعی بوستر پمپ است که به طور خاص برای تامین فشار و جریان آب مناسب در سیستم‌های اطفاء حریق طراحی شده است. هدف اصلی این بوستر پمپ ‌ها، اطمینان از داشتن فشار کافی آب در مواقع اضطراری برای خاموش کردن آتش و تامین ایمنی است.

با استفاده از تکنولوژیهای جدید و بروز در بوستر پمپ دور متغیر، قابلیت تنظیم سرعت گردش پمپ با استفاده از اینورترهای تابلو فرمان بوجود آمده است. شروع به کار و استارت ناگهانی و لحظه ای پمپ ها از جمله معایبی است که میتواند باعث لرزش و صدای بیشتر و کاهش طول عمر مفید آنها شود.

پمپ‌های تناوبی: این نوع پمپ‌ها برای انتقال مایعات با فشار نسبتاً پایین و دبی متوسط مناسب هستند.

تنظیمات و راه‌اندازی: پس از نصب، تنظیمات مربوط به فشار و دبی مورد نیاز باید انجام شود. همچنین راه‌اندازی اولیه و تست عملکرد سیستم باید صورت گیرد.

اگر میزان مصرف همچنان بیشتر شود، متناسب با آن سایر پمپ‌های موجود در سیستم به ترتیب و به صورت خودکار وارد مدار here می شوند. با این کارکرد علاوه بر اینکه فشار آب در شبکه ثابت خواهد شد و دچار افت نمیگردد، بلکه با توجه به عدم کارکرد غیر ضروری همه ی الکتروپمپ ها از استهلاک بیهوده آنها و همچنین اتلاف انرژی و برق در سیستم جلوگیری خواهد شد.

در تیم فنی ابارا کلیه مراحل نصب و راه اندازی بوستر پمپ توسط افراد متخصص انجام میگیرد و شما عزیزان میتوانید با خیالی آسوده نصب و راه اندازی سیستم بوستر پمپ را به ابارا بسپارید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *